Searching of the catalogue
Statistics of the catalogue
Electronic versions of documents: 4033
from them
in English: 2613
in Russian: 1420
Hits since 08.10.2009: 3799138
Downloads since 08.10.2009: 3014448
Authorization
Find errors? Just select the text, press Shift + Enter and send us the notice.
Nutrition and food safety
Listings
Record #: 2754 Full information about the document (including abstracts)
527
2011
Инструмент оценки эффективной практики по разработке и внедрению программ, проектов, инициатив и мероприятий для профилактики ожирения
Good practice appraisal tool for obesity prevention programmes, projects, initiatives and interventions
Всемирная организация здравоохранения / Европейский Союз
World Health Organization / European Union
английский (english)
235
Record #: 1991 Full information about the document (including abstracts)
2027
2011
Борьба с устойчивостью к антибиотикам с позиций безопасности пищевых продуктов в Европе
Tackling antibiotic resistance from a food safety perspective in Europe
русский (russian),английский (english)
2265
Record #: 1054 Full information about the document (including abstracts)
349
2011
Руководство: добавление витамина А для беременных женщин
Guideline : vitamin A supplementation in pregnant women
русский (russian),английский (english)
369
Record #: 2206 Full information about the document (including abstracts)
862
2010
Руководство по безопасным пищевым продуктам для туристов
Guide on safe food for travellers
русский (russian),английский (english)
428
Record #: 2132 Full information about the document (including abstracts)
1511
2010
Совместная консультация экспертов ФАО и ВОЗ по вопросу рисков и преимуществ потребления рыбы. Рим, 25-29 января 2010
Joint FAO/WHO Expert Consultation on the Risks and Benefits of Fish Consumption. Rome, 25–29 January 2010
английский (english)
942
Record #: 1715 Full information about the document (including abstracts)
1693
2010
Свод рекомендаций по маркетингу пищевых продуктов и безалкогольных напитков, ориентированному на детей
Set of recommendations on the marketing of foods and non-alcoholic beverages to children
русский (russian),английский (english)
729
Record #: 2068 Full information about the document (including abstracts)
2218
2009
Глобальная стратегия по питанию, физической активности и здоровью. Руководство для стран по мониторингу и оценке ее осуществления
Framework to monitor and evaluate implementation: Global Strategy on Diet, Physical Activity and Health
русский (russian),английский (english)
918
Record #: 1937 Full information about the document (including abstracts)
2810
2009
Еженедельные пищевые добавки – железо плюс фолиевая кислота – для женщин репродуктивного возраста: их роль в укреплении оптимального здоровья матери и ребенка
Weekly Iron-Folic Acid Supplementation (WIFS) in women of reproductive age: its role in promoting optimal maternal and child health
русский (russian)
1140
Record #: 1831 Full information about the document (including abstracts)
2151
2009
Дефицит витамина А среди населения группы риска - 1995-2005 гг. Глобальная база данных ВОЗ
Global prevalence of vitamin A deficiency in populations at risk 1995–2005. WHO Global Database on Vitamin A Deficiency
английский (english)
795
Record #: 1798 Full information about the document (including abstracts)
2243
2009
Проблема ожирения в Европейском регионе ВОЗ и стратегии ее решения
The challenge of obesity in the WHO European Region and the strategies for response
русский (russian),английский (english)
4142
Record #: 1788 Full information about the document (including abstracts)
2089
2008
Вирусы в пище: научные рекомендации по управлению рисками. Отчет о совещании
Viruses in food: scientific advice to support risk management activities. Meeting Report
английский (english)
3106
Record #: 1787 Full information about the document (including abstracts)
1857
2008
Вспышки болезней пищевого происхождения: руководство по исследованиям и борьбе с болезнями
Foodborne disease outbreaks: Guidelines of investigation and control
английский (english)
687
Record #: 1644 Full information about the document (including abstracts)
4743
2008
Профилактика неинфекционных заболеваний на рабочем месте посредством правильного питания и физической активности. Совместный доклад ВОЗ и Мирового экономического форума
Preventing Noncommunicable Diseases in the Workplace through diet and physical activity. WHO/World Economic Forum Report of a Joint Event
русский (russian),английский (english)
гигиена труда, неинфекционные болезни, рабочее место, питание, физическая активность, occupation health, noncommunicable diseases, workplace, nutrition, physical activity
2233
Record #: 1769 Full information about the document (including abstracts)
2286
2007
Пять важнейших принципов безопасного питания. Пособие
Five keys to safer food manual
русский (russian),английский (english)
968
Record #: 1492 Full information about the document (including abstracts)
1982
2007
Оценка качества некоторых пищевых добавок и примесей. Отчет №67 о совместной экспертной комиссии ВОЗ/ФАО по качеству пищевых добавок.
Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants
английский (english)
969
Record #: 1469 Full information about the document (including abstracts)
1914
2007
Сокращение потребления соли населением. Отчет о Форуме ВОЗ и Техническом брифинге, 5-7 октября 2006г., Париж, Франция
Reducing Salt Intake in Populations
английский (english)
957
Record #: 1467 Full information about the document (including abstracts)
2056
2007
Второй план действий в области пищевых продуктов и питания
Second WHO European Action Plan for Food and Nutrition Policy
русский (russian),английский (english)
830
Record #: 1438 Full information about the document (including abstracts)
2781
2007
Проблема ожирения населения Европейского региона ВОЗ и стратегия борьбы. Резюме
The challenge of obesity in the WHO European Region and the strategies for response
русский (russian),английский (english)
ожирение, Европа, питание, профилактика, факторы риска, obesity, Europa, nutrition, prevention, risk-factors
5260
Record #: 938 Full information about the document (including abstracts)
3697
2005
Питание и здоровье в Европе: новая основа для действий
Food and health in Europe: a new basis for action
Под ред. A. Robertson, C. Tirado, T. Lobstein и др.
Ed. by A. Robertson, C. Tirado, T. Lobstein, et. al.
русский (russian),английский (english)
продукты, питание, микроэлементы пищи, политика, потребности, межведомственное сотрудничество, Европа, food, nutrition, food contamination, policy, requirements, intersectoral collaboration, Europe
3356
Record #: 992 Full information about the document (including abstracts)
1969
2004
Оценка некоторых пищевых добавок и вредных веществ в пище. 61-й доклад Объединенного комитета экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам.
Evaluation of certain food additives and contaminants. Sixty-first report of the Joint FAO/WHO Committee on Food Additives.
английский (english)
50